Peringer Könyvelő Iroda és Számviteli Tanácsadó Kft.

Biztonságban a cégem, biztonságban a pénzem...

Megosztás

Kapcsolat

1158 Budapest, Pestújhelyi út 21.

Mobil: +36-20/312-6850

e-mailhperinger@t-online.hu

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 8.00 - 16.00

Referenciák

VAR Kft

2004 óta Nagy Machinátorban könyvelt cég:

A VAR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. több mint 16 éve az informatika élvonalában a mindenkori piaci kihívásokhoz alkalmazkodik eszközbeszállításával, informatikai szolgáltatásaival és tanácsadói tevékenységével. Az informatikai fejlődés támasztotta igényeknek megfelelően fő tevékenységük, az informatikai rendszerüzemeltetés mellett. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségű hardver- és szoftvereszközök használatára, valamint az IT fejlesztésekhez kapcsolódó tanácsadásokra.

http://www.var.hu

Progen Kft

könyvelési programjaink rendszergazdája:

A ProgEn Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft. már 1992 óta nyereségesen működik a magyar számítástechnikai piacon. Vállalkozásuk fő tevékenységi köre integrált számítástechnikai rendszerek létrehozása, telepítése és üzemeltetése.

Vezető termékeik a Nagy Machinátor és a sERPa integrált vállalatirányítási rendszerek, melyek már több mint 1800 gazdálkodó szervezetnél üzemelnek szerte Magyarországon. 2005-től partneri kapcsolatra léptek az SAP-val, ennek keretében portfoliójukba bekerült az SAP® Business One megoldása is.

http://www.progen.hu

Chronomoto Kft

2003 óta Nagy Machinátorban könyvelt cég:

Alapvetően az autó és motorsport területén dolgoznak, de rendelkezésre állnak bármilyen sportban, ahol hatékonyan, mobil módon kell megoldani az időmérést, eredménykészítést. Fotocellás és transzponderes-chippes rendszereik minden feladatra megoldást kínálnak.
Csapatuk dinamikusan áll minden feladathoz, a sportban szerzett rugalmasságot sikeresen ötvözik a vállalati szektorban megkövetelt hozzáállással és magas minőséggel, így nagyon hatékonyan és frissen néznek csapatépítők, bemutatók szervezése, lebonyolítása elé.

http://www.chronomoto.hu

Digipost Kft

2005 óta Nagy Machinátorban könyvelt cég:

Filmgyártás területén működő vállalkozás.
Új profiljuk a lakásgaléria.
Galériájuk a cigány képzőművészet, népművészet és iparművészet együttes bemutatását, támogatását tűzte ki céljául.

http://www.kuglerartszalon.hu/

ComiPack Kft

2011-óta Nagy Machinátorban könyvelt cég:

Fő tevékenységük a műanyagipari feldolgozó gépek csiga-csigaházának/forró csatornáinak tisztítására használatos tisztítóanyag-család, illetve műanyagipari adalékanyagok forgalmazása.
A cég tevékenységét exkluzív forgalmazói jogok alapján végzi Magyarország illetve számos közép- és kelet-európai ország piacán (többek közt Csehország, Horvátország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia).
Termékeik a hatékonyság, gazdaságosság és a környezettudatos gondolkodásmód elvei alapján kerültek kiválasztásra.

http://www.comipack.hu/

KGS Hungary Kft

2013 óta sERPa-ban könyvelt cég:

KGS DIAMOND - A világ vezető gyártója és forgalmazója a rugalmas gyémánt csiszolóanyagok és fémezett szövet területén. 1952-ben alakult Svájcban és már 12 KGS iroda üzemel a világon.

KGS DIAMOND egész Európában valamint Amerikában és Ázsiában is aktív. Sok országban a KGS egy teljes "one-stop-shopping" koncepcióra szolgáló megoldást kínál a természetes és mesterséges gyémánt kő piacokon.

http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=www.kgsdiamond.com/&prev=/search%3Fq%3Dkgs%2Bhungary%26biw%3D1366%26bih%3D594

Carbon Grafit Kft

Carbon Grafit Kft

Cégünk fő tevékenysége a nemzetközi jelenlétű MERSEN korábbi nevén Carbone Lorraine, Ferraz Shawmut csoport kereskedelmi képviselete és termékeinek forgalmazása. A MERSEN 6200 főt foglalkoztató ipari vállalatcsoport, mely több mint 100 éves tapasztalatával az egyik legjelentősebb specialistája a széles ipari felhasználású műszenek és grafit termékek, valamint a szorosan kapcsolódó elektromos védelmi eszközök gyártásának és alkalmazási területeinek.

http://www.carbongrafit.hu/